2018

KIJKWATCH

Pierre is 25 jaar, heeft een beurs voor een prestigieuze Parijse school, en wordt ondergebracht bij Francine, die 75 is, fysiek beperkt en in een rolstoel zit. Samen  zijn ze getuige van het verloop van de Franse presidentsverkiezingen in de lente van 2017, verbijsterd en gedesoriënteerd kijken ze toe.

KIJKWATCH

In een container, tussen dozen met goederen, vertellen twee mannen uit verschillende landen over hun ballingschap. Hun verhalen komen samen door hun gemeenschappelijke droom: Engeland bereiken.

20.10.2022

Een conceptueel experiment over wat het betekent een film te beginnen met een zwart beeld, groeit uit tot een subtiel persoonlijk essay over de filmmaker.

KIJKWATCH

Door een fictieve groep vluchtelingen door Europa te volgen, stelt de film de overproductie van beelden rond echte tragedies en doden ter discussie.

KIJKWATCH

Een schip drijft rond in het midden van een eindeloze zee. Vijf bemanningsleden zijn aan boord. Ze kampen allen met verveling – enkelen proberen die te overstemmen, anderen er aan te ontsnappen in een parallelle droomwereld.

ARCHIEF 20.04.2019

Astronauten zetten voet op de rode aarde van de Oman-woestijn voor de ongelovige ogen van de bedoeïen.

ARCHIEF 06.03.2019

Een dans over individuele ritmes die (soms) met elkaar samengaan, op andere momenten lijken te botsen, of net niet met elkaar in contact komen.

ARCHIEF 15.10.2018

Een bende dertienjarige meisjes slijten hun zomerdagen op een door bamboe overwoekerde uithoek van het dorp.

ARCHIEF 14.10.2018

Tijdens hun jaarlijkse zomervakantie verkennen de elfjarige Camille en haar oudere broer Tuur hun nieuwe kampeerbestemming in de Provence.

ARCHIEF 23.07.2018

Hoe is het om een ​​lichaam te hebben en hoe is het gerelateerd aan wat we voelen in een nieuw virtueel bestaan?