Event

Lichting RITCS 2019

18/06/2019 tot 20/06/2019
Ontdek de afstudeerfilms van het RITCS in Brussel.
06.06.2019 Niels Putman

Elk jaar studeert een nieuwe lichting makers af aan het RITCS School of Arts. Van 6 tot en met 20 juni ontdek je in en rond Brussel de resultaten van hun fin de parcours tijdens het gratis Slotfestival Lichting RITCS.

Verwacht je aan table reads van messcherpe schrijvers, theater- en filmvoorstellingen van eigenzinnige makers en luistervoorstellingen van onze laatstejaars Radio.

Op dinsdag 18 juni kan je tussen 14u en 18u in Cinema RITCS terecht voor de documentairefilms, televisiewerken en fictiefilms van onze studenten Regie. De exacte programmatie wordt bekend gemaakt nà het jurymoment op maandag 17 juni. Noteer zeker en vast de slotavond van 20 juni in je agenda. Tijdens Lichting: Tranche de RITCS wordt zowel in Palace als in Cinema RITCS een staalkaart van de eindejaarswerken Audiovisuele Kunsten gepresenteerd, zorgvuldig uitgekozen door curatoren uit de professionele sector.

Cultuurtempels als KVS, Kaaitheater, Palace, BRONKS theater voor jong publiek, CAMPO, en kunstencentrum nona zwaaien tijdens Lichting RITCS de deuren open om de eindwerken van de makers van morgen voor te stellen aan het brede publiek.

Meer info over het volledige programma en de makers vind je op www.ritcs.be.

Tekst © RITCS
Coverfoto © RITCS